KONFERENCERÅDGIVNING - Kirkeby Unika

Gå til indhold

Hoved menu:

KONFERENCERÅDGIVNING

Konferencerådgivning

Efter +30 år i branchen har jeg erfaret, at både kriseårene og nu pandemien har ramt hårdt ned på både konferencestederne og dem, der arbejder med selve bookningerne, samt at I alle er mere pressede end nogensinde både på pris, tid og ressourcer - derfor er det ofte nemmest og hurtigst for jer som kunde at vælge de samme velkendte steder, som I ”altid” har brugt. Det tager al for lang tid og er meget besværligt for dig som kunden at opspore nye spændende konferencesteder på internettet, specielt hvis du søger anderledes alternativer til de mest brugte kæder og konferencesteder. De store konference-, event- og kongressteder med plads til rigtig mange deltagere, vil der naturligvis altid være behov for til de større kongresser, årsmøder, generalforsamlinger, udstillinger, workshops mm.

 
Min mission er at inspirere dig som kunde og hjælpe dig med finde netop det unikke sted, som egner sig bedst til det enkelte specifikke møde (beliggenhed, omgivelser, serviceniveau, 2,3,4 eller 5 stjernet produkt, forplejning/gastronomi, events og andet). Der findes jo så mange "ukendte" perler i Danmark, som kunne bruges til ny inspiration. Typisk er disse steder ikke så synlige i vores branche via nettet eller andre kanaler, og disse ”lidt kendte og ukendte perler” brænder jeg for at profilere overfor mine mange tusinde kunder, som ofte har flere forskellige behov til deres mange møder og konferencer. Det er netop disse særlige behov, som jeg vil glæde mig til at kunne indfri via mit kendskab til de mange unikke steder rundt omkring i Danmark – og efterhånden en hel del steder i udlandet (Norden, Tyskland, Frankrig, Italien, Spanien, Maldiverne m.fl. på Vinslotte/slotte, Godser, Herregårde, Villaer, mindre og større konferencecentre, eventsteder, skibe/både m.fl.)

Mine ydelser overfor dig som kunde skal være helt UDEN BEREGNING og baseret på en loyalitetsaftale:

  • at stå til rådighed og tilbyde sparring til dig

  • at finde det perfekte sted til netop det møde, kursus, konference, kongres, landsmøder, direktions- eller bestyrelsesmøde, seminar, udstilling/workshop mm., som du leder efter. Hermed kan jeg spare dig for mange timers søgning på google m.fl.

  • at finde de rette steder, forespørge på dato/datoerne, indhentegode priser og tilbud fra x-antal steder, fremsendedem til dig, herefter følge op til bekræftelse er på plads på en af stederne. Herefter trækker jeg mig i baggrunden og du har nu den direkte kontakt til stedet. Dette for at minimere fejl i rettelser og ændringer mm.

  • at blive din meget tætte relation, være bindeleddet mellem hotellet og din virksomhed samt guide og rådgive dig og finde de rette steder til dine møder mm.

  • at hjælpe/aflaste dig i pressede perioder, så du selv bedre kan passe alle de øvrige mange opgaver i din stilling
KIRKEBY-UNIKA
Annette Kirkeby
Salgsdirektør
Tlf.: +45 30 53 00 45

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu