VAND & SUNDHED - Kirkeby Unika

Gå til indhold

Hoved menu:

VAND & SUNDHED

Tænker du og din virksomhed også meget på den grønne omstilling, miljøet og vores verdenshave herunder nedbringelse af plastforbruget i forbindelse med rengøring og drikkevand på plastikflasker, gæsternes oplevelse, når de besøger jeres virksomhed og at give dem den bedst mulige gastronomiske smagsoplevelse af jeres råvarer og drikkevand samt på medarbejdernes sundhed osv.Tænk at kunne tilbyde jeres eget sunde vand til gæster i huset, i jeres mødelokaler, i forplejnings-områderne, på bordene i restauranten/kantinen i egen karaffel. Selvfølgelig med logo samt et lille skilt med historien om vandet alle steder i huset.

Tænk hvis der kunne gøres noget ved dette, f.eks. blot ved at skifte jeres plastikvandflasker ud, forbedre smagsoplevelsen i jeres sædvanlige indkøbte råvarer, så de bliver sprøde og lækre og klare i farven, renset for pesticider, kemikalier mv. til jeres restauranter og til personalet i kantinen samt evt. take-away.
Tænk, hvis I også kunne producere jeres eget Beauty Water (face-toner, forynger huden i ansigt i stedet for botox injektioner, både til mænd og kvinder) i en lille sprayflaske, som I ligeledes kunne tilbyde gæsterne i huset, som en lille ”tak for besøget” eller hotelmæssigt på badeværelserne, som en ekstra service. Eller inden gæsten forlader huset at kunne give dem en lille sprayflaske (med jeres logo) med desinficerende vand 99,9% til ”afspritning af hænderne”, som de også har anvendt på stationer rundt omkring i huset under besøget …. endnu en gratis lille gestus.

Tænk hvis I kunne nedbringe indkøbet af rengøringsmidler i plastikem-ballage og gøre rent i køkkenerne, gulve, vægge på gangarealer, kontorer, værelser, og badeværelser med hovedsageligt vand!


Tænk, hvor meget dette ville kunne påvirke det årlige budget - selv at kunne producere den type af vand, som der er brug for!!!


DET RETTE VAND ER VIGTIGT

Indtil nu har der været fokus på filtreret vand, som er velkendt verden over. Det helt nye her i Europa, meget kendt i Østen, er en japansk udviklet unik vandmaskine.

Denne vandmaskine har - ud over den filtrerende effekt - mange andre effekter, som kort fortalt er ioniseret vand (skilles i BASISK/alkaline og SURT/acidic), ”småt” vand, der optages meget hurtigere og bedre i kroppen/organerne samt antioxidativt vand, der beskytter celler mod nedbrydning og sygdom. Desuden kan vandet også bruges til mange andre ting, se herunder.

  • Maskinen tilsluttes vores nuværende vand fra vandhanen og kan omdanne vandet til 7 forskellige pH-værdier
  • Maskinen har en levealder på +25 år og har 3-8 titaniumplader/filtre, afhængig af maskinens kapacitet …. 7-8 plader er anbefalet til hoteller, mellemstore og større virksomheder
  • Den er nem at bruge og er løbende selvrensende (dog skal den køres igennem på et rense-program 1 x pr. mdr. og udskiftning af 1 filter 1 x pa.)       
  • Miljøvenlig og styrker helbredet og sundheden
  • Mindsker sygefravær(langtidssygemeldinger)
  • Det anbefales at drikke ca. 1,5 – 2 liter vand om dagen (med vores alm. drikkevand fra hanen, skal man drikke ca. 3 liter).  Dette pga. at vandet optages 100% i kroppen, som består af 70-75% vand.
  • Forbedrer madkvaliteten og smagsoplevelsen
  • Nedbringer plastikforbruget (plastflasker/emballage) og brugen af rengøringsmidler

Sheraton Hotels i USA var FirstMover i implementeringen af maskinerne i det daglige brug og er aktiv i den Grønne omstilling sammen med mange virksomheder, hoteller m.fl. i verden.

Anvendes også af tandlæger, dyreklinikker, hospitaler, læger i Østen, Sydamerika (Mexico og Brasilien m.fl.) – 7.000 læger i Østen støtter og bakker op om denne grønne miljøudvikling.
    


Vidste du, at vand på plastikflasker
indeholder mange micro plast artikler,
som lagres i din krop og er noget af
det værste du kan udsætte din krop
for ….og at vandet i plastflasker kan være 1-3 år gammelt!!!


IMPLEMENTERING AF VANDMASKINER (Virksomheder og hotelbranchen)

PERSONALEKANTINEN - pH 8,5/pH 9,0/pH 9,5 (drikkevand).
Fremmer sundheden for personalet, bekæmper inflammation og ubalancer samt styrker immunforsvaret mod virus, bakterier og sygdomme, renser kroppens organer, mindsker stress, giver bedre søvn og hermed mindsker sygefraværet … giver personalet ny energi, fokus og overskud dagen igennem.
PAUSEOMRÅDERNE - pH 8,5/pH 9,0/pH 9,5 (drikkevand).  
Fortæl historien om det japanske vand, som virksomheden har forsket i igennem 50 år for at producere det rene helbredende kildevand, som de i bjergbyer rundt i verden stadig kun drikker, som aldrig bliver syge, aldrig får kræft og som bliver 100+ år. Vandet hydrerer kroppen meget bedre end almindeligt vand.
RESTAURANTEN OG MØDELOKALERNE - pH 8,5/pH 9,0/pH 9,5 – (drikkevand).
Tappes af på glasflasker med logo og stilles på bordene med lille skilt med historien om vandet. Det velkendte filtrerede vand, der anven-des på snart alle restauranter, leverer maskinen også via det neu-trale vand.
NEUTRALT VAND – pH 7,0
Til mennesker, som er afhængig af medicin – synkes med dette vand og vent ½ time, fortsæt derefter med pH 8,5/pH 9,0/pH 9,5 drikkevand. Anvendes også til babymad. Svarer til filtreret vand.
KØKKENET - pH 11,5 (Rensning af frugt og grønt samt kød m.m.
Inden tilberedning af frugt og grønt, kød mm., renses disse i vandet for at udtrække sprøjtemidler, pesticider, bakterier mm. i ca. 10-15 min., som giver en sprødhed, friskhed/de oprindelige klare farver kommer frem og forlænger holdbarheden samt fremmer smagsop-levelsen og løfter gastronomien til et højere niveau. Får den gode gamle smag frem i råvarerne, som før industrialiseringen. Med vandet er der f.eks. lavet forsøg med pH 9,5 hvor et halvt salathoved kan starte med at gro igen.HOTELBRANCHEN, yderligere info for anvendelse af vandet

 • VÆRELSERNE - pH 6,0 (facetoner/beauty-Water - samme pH, som vores hud)
Kan f.eks. sættes på alle badeværelser i flotte små sprayflasker med   logo med lille skilt om historien om, hvad vandet gør for vores hud - arbejder med hudlagene, udvisker rynker i kampen mod ældning og gør huden utro-lig blød - både til mænd og kvinder. Ligeledes kunne sættes flotte spray-flasker med logo med pH 2,5, som er 99,9% antibakteriel mod infekt-ioner/virus og det bedste til at desinficere hænderne.

 • HOUSEKEEPING – pH 11,5 (til fedtede overflader, f.eks. i Køkkenerne)
Rengør som grundrens og fjerner effektivt fedtbelægninger. pH 2,5 (Ren-gøringsvand til værelserne -  alle  overflader/badeværelse  på  klinkerne, håndvask, toilettet udvendigt …. dog toilet-rens til kumme og klorin/kalk-rens til fugerne i brusekabine/bad. pH 2,5 er 99,9% anti-bakteriel mod infektioner/virus og det bedste til at desinficere hænderne. FACETONER/-BEAUTY-WATER pH 6,0 til vinduespudsning/spejle, laver INGEN streger -
er nemt og hurtigt. Desuden det
bedste vand til vanding af blomster og planter.
BADEVÆRELSERNE
- Opgrader badeoplevelsen med en mineralsk ioniseret AneSpa …evt. på superior værelser/suiter - som at tage bad i rindende naturligt kildevand fra bjergene, en fantastisk følelse af boblende brusende kildevand på huden, som også er det bedste for hud og hår, hvis man har tør hud, eksem, psoriasis, fregner eller skæl i hovedbunden eller filtret, elektrisk, tyndt hår (mere fyldigt og nemt at sætte). *Se under "Links".


Patronrensningssystemet fjerner effektivt klor og bakterier og efterlader dig en forfriskende følelse.  Beskyt din sarte hud mod de skadelige virk-ninger fra almindeligt brugsvand. Aktivt kulfilter Futama-keramisk indre filter.


Tilbage til indhold | Retur til hoved menu